Whisky and Food experience (Spring)

When:
March 22, 2019 @ 7:00 pm – 11:45 pm Europe/Luxembourg Timezone
2019-03-22T19:00:00+01:00
2019-03-22T23:45:00+01:00
Where:
Hotel zur Moselterrasse
Bahnhofstraße 3
54439 Palzem
Germany
Cost:
75€
Contact:
Alex Despiegelaere
+49 6583 610

 

 

        

                             Lieber Whiskyfreund!

 

Am 22.März starten wir mit unserer ersten “WHISKY AND FOOD EXPERIENCE”  im Hotel “Zur Moselterrasse” für dieses Jahr.

Diese Veranstaltung wird vier mal im Jahr statt finden und ist immer auf die jeweilige Jahreszeit abgestimmt.

Bei diesem speziell auf den Frühling abgestimmten Whiskytasting präsentieren wir ihnen sieben ausgewählte Single Malts und servieren dazu passend abgestimmte Fingerfoods.

 

 

Dear whiskey friend!

On the 22th of March we start with our first WHISKEY AND FOOD EXPERIENCE in the hotel “Zur Moselterrasse” for this year. This event is held four times a year and is always tailored to the season. In this whiskey tasting, specially adapted to spring, we present you with seven selected single malts and serve appropriately matched finger foods.